Wat is er te doen?


Expo StadsTuinderij in LocHal

In samenwerking met de LocHal verzorgen we maandelijks een wisselende mini expositie in het FoodLab. Je vindt er seizoenproducten van het moment uit onze tuin met inspirerende recepten, aangevuld met leuke en interessante weetjes en bijpassende boeken. Hou onze nieuwsberichten
en Facebook in de gaten voor inspirerende recepten en om te zien welke groenten er centraal staan.
 

Wat: Expositie LocHal FoodLab
Wanneer: Doorlopend 
Hoe laat: ma. t/m vr. van 8.00u - 20.00u | za. 9.00u - 17.00u | zo. gesloten
Kosten: Gratis toegang 

 

Vrijdag 31 juli

Workshop Bloemen- en kruidenzalf maken

Vrijdag 31 juli leert Ellen van Geel je hoe je zelf zalfjes kunt maken van bloemen en kruiden. Graag aanmelden vóór 15 juli via info@stadstuinderijpiushaven.nl.

Wat: Bloemen- en kruidenzalf maken
Wanneer: Vrijdag 31 juli
Hoe laat: 10.00u – 12.00u
Kosten: € 5,-

 

Woensdag 5 augustus

Kinderactiviteit - Mini insectenhotel maken

Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er een kinderactiviteit voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op woensdag 5 augustus maken we zelf een insectenhotel. Hoe leuk is dat! Graag aanmelden vóór 30 juli via
info@stadstuinderijpiushaven.nl.

Wat: Kinderactiviteit
Wanneer: Woensdag 5 augustus
Hoe laat: 14.00u – 16.00u
Kosten: € 2 per kind 

 

Vrijdag 28 augustus

Workshop Foodfotografie = canceled
De workshop Foodfotografie met foodblogster Hanne gaat helaas niet door. We zijn op zoek naar een vervangend programma. Dus houd onze activiteitenagenda en FaceBook in de gaten!

 

Donderdag 10 september

ZomerSmaak

Op donderdag 10 september kunnen liefhebbers weer lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 15 tot 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan lange tafels om op ons sfeervolle groene marktplein de verse aankopen te nuttigen. Proeven en smullen o.a. van ambachtelijke kaas, wijn, bier, brood, biologisch vlees, plukfruit en verse soep. Kijk hier voor meer informatie.

Wat: ZomerSmaak
Wanneer: Donderdag 10 september
Hoe laat: 18.00u – 21.00u
Kosten: gratis entree

 

Woensdag 30 september

Workshop Koken met verse kruiden uit de tuin

Woensdagavond 30 september geeft Meesterkok Mathieu Basemans (Kookstudio Bastronomie) een demonstratie/workshop koken met verse kruiden uit de tuin. Mathieu is specialist in kruiden en winnaar van o.a. de Zilveren Champignon.Graag aanmelden vóór 28 september via info@stadstuinderijpiushaven.nl.

Wat: Koken met verse kruiden uit de tuin 
Wanneer: Woensdag 30 september
Hoe laat: 19.00u – 21.00u
Kosten: € 7,50