De NoFoodWasted App tegen voedselverspilling

De NoFoodWasted App tegen voedselverspilling 1

Vanaf vandaag is de app NoFoodWasted uitgebreid met de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Tilburg. Een uitgebreid aantal restaurants in Tilburg heeft zich al aangesloten. De mogelijkheid om ‘overgebleven’ maaltijden te kopen bij restaurants wordt hierna ook snel beschikbaar in andere steden.

Download de app via http://www.nofoodwasted.com/download-app of ga direct naar Google Play of je App Store.

De app van NoFoodWasted biedt gebruikers de mogelijkheid te zien welke gerechten ‘overblijven’ bij restaurants. Dit aanbod varieert elke dag. De gerechten kunnen tegen een gereduceerde prijs worden gekocht in de app. Op deze manier kun je voor een goede prijs een top maaltijd kopen, er wordt minder voedsel weggegooid en restaurants reduceren de inkomstenderving.

De app was al beschikbaar bij supermarkten en StadsTuinderij Piushaven, gericht op food producten die tegen de THT datum aanzitten. Maar nu is de app ook beschikbaar voor Tilburgse restaurants.

De Tilburgse restaurants die meedoen zijn oa: De Houtloods, Doncurado, De Wagon, Villa de Vier Jaargetijden, RAW, Eethuis 20 en Grand Café Esplanade 
Daarnaast doen ook Plus de Rooi Pannen, Stadstuinderij Piushaven en Albalad Supermarkt mee aan de NoFoodWasted app.