Toelichting plannen voor GroeiTuin 013

Toelichting plannen voor GroeiTuin 013 1

Op maandag 24 juni is er om 20.00 uur een bewonersbijeenkomst in wijkcentrum HeyHoef waar de StadsTuinderij Piushaven haar plannen voor de toekomst gaat toelichten. Het is de bedoeling dat de Stadstuin naar een deel van het terrein Zwartvenseweg/Reeshofdijk, de Stadsakker verhuist. Daar willen vrijwilligers en dagbesteders op kleinschalige en biologische wijze groenten, fruit, bloemen en kruiden gaan telen. In het plan is ook ruimte opgenomen voor bijenkasten, kippen en enkele varkens. We willen op het terrein een paviljoen bouwen waarin daghoreca, educatie, een informatiepunt en winkeltje voor verkoop van producten uit eigen tuin en streek plaats krijgen. Hiervoor hebben we bij de gemeente een wijziging van het bestemmingsplan aangevraagd. De bijeenkomst is bedoeld voor alle bewoners/eigenaars tussen Taxandriabaan, Baden Powellaan, Baron van Voorst tot Voorstweg en het spoor.  Kijk hier voor meer informatie over GroeiTuin 013.

Tijdens deze informatiebijeenkomst is er gelegenheid voor vragen en reacties. Van de bijeenkomst wordt een verslag gemaakt waarin alle vragen/reacties én antwoorden worden opgenomen. Dit verslag maakt deel uit van onze aanvraag van de wijziging van het bestemmingsplan.

Kunt u niet bij de informatiebijeenkomst zijn? Tot en met 8 juli 2019 kunt u uw vragen en/of opmerkingen naar ons sturen via  info@stadstuinderijpiushaven.nl.

 

Wat: Informatiebijeenkomst
Wanneer: maandag 24 juni 
Hoe laat: 20.00 uur
Waar: wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg